Newsletter

* obavezno polje

Date

okt 24 2024

Time

All Day

“Solarplaza Samit Balkan Solar & Storage”

Region Balkana je jedan od najperspektivnijih područja u Evropi kada je reč o rastu solarne energije. Sa odličnim solarnim potencijalom i brzo razvijajućom investicionom klimom, region napreduje u ostvarivanju svojih solarnih ambicija. Ovogodišnji, treći po redu, “Solarplaza Samit Balkan Solar & Storage”, biće održan 24. oktobra u Zagrebu.

Događaj će ponovo okupiti sve koji su spremni da unaprede solarni sektor na Balkanu, uključujući lokalne i međunarodne developere projekata, investitore, izvođače, kao i pružaoce usluga i proizvoda, zajedno sa stručnjacima iz tehničkih, pravnih i finansijskih oblasti, kako bi razgovarali o poslovnim strategijama i istražili glavne izazove i prilike u regionu

Ako se bavite solarnom energijom i skladištenjem ili planirate da se uključite u ovu oblast, samit u Zagrebu je ključni događaj za vas. To je prilika da se detaljno upoznate sa trenutnim stanjem solarne energije i skladištenjem energije na Balkanu, da shvatite sve izazove i prilike i da doprinesete oblikovanju budućnosti solarne energije u ovom regionu.

Za više inofrmacija o samitu pogledajte ovde.

Izvor: Solarplaza Samit

  • 00

    days

  • 00

    hours

  • 00

    minutes

  • 00

    seconds