Home Blog

  0
  Loading Events

  « All Events

  • This event has passed.

  Konferencija „Green Transition“

  22 novembra @ 10:00 am - 3:00 pm

  Privredna komora Francuske u Srbiji, CCI France Serbie, u saradnji sa Ambasadom Francuske organizuje konferenciju GREEN TRANSITION koja će se održati 22. novembra 2022. godine. 

  Konferencija predstavlja drugi u nizu događaja projekta The quest for net Zero pokrenutog na inicijativu CCIFS kluba za održivi razvoj, a u kontekstu usklađivanja srpske privrede sa Zelenom agendom EU.

  Ovaj događaj biće jedinstvena prilika za preduzeća da predstave svoje projekte na globalnom nivou ciljanoj publici, koju će činiti donosioci odluka (ministarstva, lokalne samouprave, privredni akteri, naučna zajednica), kao i domaći i strani stručnjaci.
  Predviđeno je prisustvo specijalizovanih medija.

  Svi zainteresovani članovi sa inovativnim projektima pozvani su da predstave svoju kompaniju i iskoriste priliku da se dodatno promovišu kroz konferenciju, ispred ciljane publike.

  Kompanija MT-KOMEX je sponzor knferencije, a njen direktor Miloš Kostić će govoriti na panelu ENERGY MIX FOR ENERGY SECURITY AND SUSTAINABLE ECONOMIC DEVELOPMENT.

  Moderator panela biće Daniel Berg, direktor projekta „Bolja energija“, a među govornicima su Žan Ginar, potpredsednik Strategije i podrške razvoju EDF-a i Petar Gluhak, rukovodilac odeljenja za održivost Decathlon Hrvatska.

  Za sve dodatne informacije i prijave možete se obratiti na office(@)ccfs.rs.

  Izvor: CCI France Serbie

  Details

  Date:
  22 novembra
  Time:
  10:00 am - 3:00 pm
  Event Tags:
  , , , ,