Home Blog

  0
  Loading Events

  « All Events

  • This event has passed.

  “Energetski izazovi – Srbija i svet”

  2 novembra - 3 novembra

  Foto-ilustracija: Pixabay (mrganso)

  11. Međunarodni dani energetike i investicija biće održani u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma, od 2. do 3. novembra 2022. godine.

  Od prethodnog sajma energetike na Novosadskom sajmu, dogodile su se značajne promene na globalnom nivou, koje su u velikoj meri uticale na energetski sektor u gotovo svim državama Evrope i  doprinele teško predvidivoj energetskoj budućnosti u Srbiji i svetu. 

  Izvesno je da sledi period velikih izazova, prevashodno u energetskom sektoru, a neki od odgovora na te izazove, potražićemo na Međunarodnim danima energetike i investicija na Novosadskom sajmu. 

  U fokusu stručnih tribina i panela biće teme posvećene energetskoj efikasnosti i uštedi električne energije, a u kontekstu rasta cena energenata na globalnom nivou. Uz to, biće reči o aktuelnim temama iz oblasti obnovljivih izvora energeije, upotrebi solarne energije, stanju u vetroindustriji i drugim aktuelnim pitanjima iz oblasti javnih politika, regulative i finansiranja.

  11. Međunarodne dani energetike i investicija Novosadski sajam organizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i Udruženja za obnovljive izvore energije.

  Izvor: Novosadski sajam

  Details

  Start:
  2 novembra
  End:
  3 novembra